Pages

16 February, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?



Untuk entry kali nie,Zaza nak join segmen dari abang Ben Ashaari tentang kritik-mengkritik blog.
yelah, dia kan dah pro dlm blogging ni.
so, of course Zaza nak mintak p'dapat dia.
Zaza agak baru dalam dunia blogging.
followers pun x sampai 100+
btw, apa p'dapat korang ttg blog ni..?

17 comments:

:: Cik Nur :: said...

terima kaseh sudi kritik blog cik nur... :)

cuma satu je... pop-window ruang komen ni dah okay, cuma tak payah la ada word2 tu...xpayah pgesahan ape2...itu saja

TehaaNFM said...

Tq sbb kritik blog tehaa..

Word verification buangla eik.. klu nk tuto ada kat blog tehaa.hehe :) and background like serabut sikit.. bg tehaa la.tu je. :D

apisv2 said...

dtg mengunjung dan kritik ;p
jgn lupa dtg blog apis sekali ;D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

- M A S H - said...

lawatan balas :) terima kasih

satu je nak tegur, rasa nya belog ni macam berat.. agak lame nak loading. maaf ye, ikhlas ni.. hee

yang lain oke, header pon menarik :)

http://miasheta.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Kyra Hizrina said...

hai, kyra dtg dari segmen blog abg ben ^_^

tumpang komen sini ye :)

blog awak nmpk serabut sbb bckground trlalu mnonjol..and try cari blogskin yg ada sidebar..lagi cantik mcmtu :)

rasenye tk yah letak comment yg smbt pelawat tu..sbb ganggu org nk bace post bila tukar next post..

awak tkde shoutbox ? nanti letak tau, senang reader nk tgglkan jejak :)

#follow sini sekali :)

maaf ye kalau cmnt ni tk menyenangkan awak, hrp dpt bantu awak tingkat kan kualiti blog :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nanieybarnieylurviey said...

background da ok cume sebab love2 tu kecik sgt n berterabur jdi nmpk mcm serabut.. jgn marah..

thanks komen mine..

Cik Yeanna said...

thanks sudi kunjung n komen blog saya..

blog nie ok cuma kalau boleh pakai sidebar, jadi senang nak tengok gadget yang awak pakai..

Happy blogging~^^

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

Zaza said...

terima kasih korang semua sudi kritik ..zaza dah buang Word verification, tukar background. nanti zaza pakai blog yg pakai side bar ok! :D

cik Lily said...

hai, selamat berkenalan..
jum singgah sini

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Eza Boom Boom said...

blog dah okey sangat :) Ringan je buka. Keep it up yer dear :)

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

thanx jejalan blog cekpipah..
blog awk da cntik..tpi,terlalu simple, sampai sidebar pon tade, nnti klu ade masa try tambah ek..hehe

haslinda said...

hai... dtg dr segmen abg ben...

err, x tau nk kritik ape. blog awak comel sgt da... hehe :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kutuk-blog.html

Fadzmie Mohamad said...

Layout superb! Overall design menarik. Cuma part nak komen tu yang macam susah skit td. Hehe. Keep up the good work! :)

life + journey said...

better awk guna sidebar,ia akan memudahkan owg cariape yg patut...
btw .. nice and cute

deno said...

simple and nice... deno tercari-cari td nak komen kat mana... hehehhh... deno folow sini:)