Pages

10 March, 2012

Installing Skype


kalau tengok gambar di atas mesti dah tahu kan yg aku sdg cube download skype.
tapi x lepas tau x. geramnye!
cakap beberapa minit je tapi aku dah tunggu bape puluh jam dah kot.
sebelum ni, guna skype kat laptop cousin je.
may be laptop ni dah sarat sgt.
yelah, dalam ni penuh dgn games m'garut yg sudah di download oleh abg and adik aku.
line internet pon dah lembap!
sebulan, boleh sampai 30 GB.
so, abg aku yg tanggung bil internet ni m'haramkan kami buka video kat you tube.
serius la wei, macam2 aku nak tgk ni.
takpe lah, disebabkan aku ni adik yg baik lagi patuh kpd org tua, aku akur la.
it's ok, bulan 5 ni aku dah dapat laptop sendiri, aku akan download everything.
hahaha ( ketawa puas hati)


2 comments:

[ wanni ] said...

bersabar la ye~ nanti dapatla laptop sendiri~ donlod sampai lebam, hehe

Zaza said...

ahaks :D
tau takpe wanni . .