Pages

08 April, 2012

congrats to my bro

HELLO PEEPS !

dah macam lama je tak update blog ni. online hari2 tapi tak tahu nak update apa? so, memandangkan baru ni saya pergi Raub, boleh la share sikit.

clear tak ?

sorry kalau gambar kat atas tak jelas. snap kertas je tu. saya pergi event ni la dengan umi, ayah, adik saya. actually, adik saya yg masuk tilawah tu. saya datang lambat sikit situ. biasa la, perasaan malas m'guasai diri bila kena mandi awal2 ni.

bila sampai dekat situ, ada seorang qari remaja ni tanya "tak masuk ke?" reaksi saya, geleng kepala sambil senyum :) dalam hati, tunggu saya join kelas vokal by Adele dulu. saya m'gaku suara saya tak semerdu mereka yang ada dekat sana. huhu T_T

fyi, qari = peserta lelaki, qariah = peserta perempuan .


otw balik

gambar adik saya langung tak ada. kenapa? dia tu pemalu orangnya. ceh, konon je.

eh, lupa nak bagitahu pemenang pertandingan tu. tolong bunyikan drum dulu. ngee~ adik saya dapat tempat pertam a.k.a. JOHAN ! yay! saya tumpang gembira je. hadiah yang dia dapat : sijil penyertaan, senaskah AL-QURAN, RM 50. huh, memang jealous lah.

so, lepas ni dia kena pergi Kuantan pula sebagai wakil negeri Pahang. ok! bertambah perasaan jealous. btw, i have great time there. sejuk hati bila pergi event macam tu. dapat dengar ayat2 suci Al-Quran.

1 comment:

-SUPERGIRL- said...

hamboi posing habess nan fon . hehe . fon baru lettew :P