Pages

08 May, 2012

result upu

hello peeps!
pukul 12 p.m. tadi sudah boleh tengok result UPU. seriusly, memang cuak masa nak check tadi. macam2 aku fikir. kalau tak dapat course best macam mana? aku tak nak masuk form 6. aku tak nak pakai baju sekolah dah. aku tak nak itu dan aku tak nak ini. ye, aku tahu aku banyak songeh.

dengan lafaz bismillah, aku pun taip no kad pengenalan aku. then, terkeluar ni

Alhamdulilah.

aku dapat 2nd choice. mula2 macam what the ? *padahal aku yang pilih course ni* tapi bila search dekat google pasal course ni, not bad la. even tak dapat course perakaunan, aku redha. yang penting aku tak perlu masuk form 6. say hip hip horey! actually form 6 ni ok je tapi aku tak nak sekolah dah.

lepas dah tahu result upu sendiri mesti nak tahu result kawan2 pula kan. lumrah la tu. ada kawan aku dapat diploma perakaunan (serius jealous), dip. p'dagangan antarabangsa, dip. grafik design.

aku tolong check result one of my best buddy but she ain't got it. aku tak sanggup nak bagitahu dia. aku terpaksa cakap yang aku tak check lagi, line busy. aku tak nak spoil mood dia masa dia tengah bercuti ni. don't worry dear, peluang sambung belajar banyak sangat dekat Malaysia ni. awak boleh masuk form 6, jimat masa. awak pun boleh mohon upu fasa ke2. just don't give up.

bagi korang yang dapat upu / matrikulasi / poli / STPM / STAM / IPG (banyak lagi lah) aku nak ucapkan tahniah! jangan sia2 kan peluang ni.




4 comments:

Nur Honney Robbi said...

tahniah dear..wish u luck...

farah.fauzi said...

congrats awak.. gud luck :)

hatsune miku (: said...

tahniah , nd thanx bg semangat kat sy )':

Nurrul said...

Tahniah ! :D