Pages

18 March, 2012

entah, no title!


HELLO PEEPS!
tadi online fb. then, rasa m'yampah gle. aku rasa kat fb tu ramai bajet hot je, batak like. aku nak tanye ni, kalau jadi hot stuff kat FB tu dapat reward ke? dapat menang Grammy Award macam Adele tu ke? bukan pe, dorang ni macam bangga sgt. please la, nanti kat batu nisan tak tulis pon korang tu hot stuff. sorry if terasa. ini just pendapt aku je. kadang2 tu snap pic untuk mencampub je. so, sekarang ni aku dah malas nak online FB. now active this 3 account saje :
OH NOO! result SPM makin dekat. rasa macam nak terjun bangunan KLCC je. tadah tangan semua, aku nak doa ni.
ya Allah, berikan kami semua keputusan SPM yg cemerlang. Amin.
ha, sebelum t'lupa! ada pesanan utk semua dak2 SPM 2011 :
jom kita semua baca yassin malam sebelum ambil result. lepas maghrib, pukul 8 malam.
tempat : everywhere
biarlah tak serentak kat tempat tapi serentak kat hati.

p/s : tolong sebarkan msg ni ok :)


3 comments:

SyamimiSufyan said...

setuju-II.mmg mcm tu owng sekrng ..btw,good luck for the SPM result.hihi

Mieya Atiera said...

thanks for the info

Zaza said...

Thanks Syamimi :)