Pages

25 March, 2012

yeah! new doodle

so, hari itu aku join segmen : saya suka doodle.
then dapat la doodle dari Abang Apit ni. another then, dia follow blog sy lah. thanks ye :)
terer kan dia dapat buat doodle cute macam ni. i wish i would be like him too. aku dah pernah try lokis doodle tapi guna Paint Tool Sai. seriusly, buruk gile. haha. k malu nak tunjuk. lukisan budak tadika pon lagi lawa lah. so, aku memang adore la kepada sesiapa yg dapat lukis doodle sehebat Abg Apit ni. ada lagi seorang blogger yg terer lukis doodle ni : Wani. doodle dia pon cute juga. dah la, sampai sini je. jeles dah ni! eh, lupa nak show off doodle tu. tengok bawah ni ye :


then, aku edit sikit sebab nak jadikan icon shout box.



cute macam sy kan? just kidding ;p

4 comments:

wani ★ mis0pink said...

thanks zaza :)

Cik Adieb said...

So cute :D

kura said...

untung la ada dodol. hehheh

Zaza said...

dodol? *gelak guling2* hahaha