Pages

21 September, 2012

final exam coming soon !

ehem ehem 

perasan tak macam cepat je waktu berlalu? sedar2 je dah hujung bulan 9. so, it means, final exam coming soon. barangsiapa yang study di UiTM tu mesti dah cuak tahap gaban kan?

minggu ni adalah 'study week'. sudah wajib bagiku balik rumah. pantang ada cuti je mesti beli tiket bas ke Pahang .aku ni dah macam kena sindrom batak cuti je. sepatutnya study week tak perlu balik rumah kot. tapi tapi aku nak balik juga. nak minta restu ummi ayah.

truth to be told, this is the first time i will take the final exam. memanglah nama pun budak semester 1/ part 1 mestiah tak pernah menghadapi final exam sebelum ni.

sebagai pelajar Diploma Pentadbiran Awam (Public Administration), aku akan berusaha untuk menjawab soalan2 bagi 6 subjek yang aku ambil. dalam2 banyak subjek tu, aku paling risau dengan subjek Poitical Science. aduyai aku lemah sikit bab politik ni.

doakan aku berjaya dapat 'dekan' untuk semester ini ye! yang paling penting, aku dapat manfaatkan ilmu yang aku belajar selama ini. InsyaAllah. aku nak buktikan dekat ummi dan ayah yang aku boleh berjaya dalam hidup ini. sob sob sob *kesat air mata*.

 

4 comments:

zeo hahazirah said...

all the besz zaza. duk umah study, jgn leka. hahaks~ :D

Zaza said...
This comment has been removed by the author.
Zaza said...
This comment has been removed by the author.
Zaza said...

thanks :) same goes to u.
InsyaAllah.